GEBE OKULU 2021 YILI SON MEZUNLARINI VERDİ
24 Aralık 2021

Gebe Okulu 2021 yılı 5. Mezunlarını Verdi

23.12.2021 tarihinde, Gebe Okulu Programı ile, 2021 Yılı 5. Dönem Gebe Okulu mezunu anne adaylarına hastanemiz İdari Mali işler Müdürü Bio.Abdurrahman OZAN , Sağlık Bakım Hiz.Müd. Yrd. Yener KARAKAŞ , Ebe Hatice YÜKSEL ,Ebe Merve ÇAKIR Gebe Okulu Sorumlusu Ebe Fatma Yılmaz tarafından katılım belgeleri verildi.

Hastanemiz Gebe okulunda 6 yıldır anne adaylarına doğuma hazırlık eğitimlerine devam etmekte olup, yılda ortalama yüz anne adayına ulaşılmakta ve birebir danışmanlık hizmeti verilmektedir.
Gebe Okulumuzda, doğuma ve bebeğe hazırlık eğitimleri ile anne adaylarına bilimsel ve güncel bilgiler sunmaktayız. Yapılan uygulamalarla verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlanmaktadır. Okulumuzun amacı;
- Doğumla ilgili doğru ve bilinçli kararlar verilmesini sağlamak,
- Sağlıklı, normal doğum yaptırabilmek,
- Doğum sonrası, emzirme ve bebek bakımı konusunda bilgilendirmek,
- Hamilelik, doğum ve doğum sonrası dönemi sağlıklı, güvenli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmaktır.

• Gebe Mezun (2).jpeg
  • Gebe Mezun (1).jpeg